SÅ ER JEG KOMMET I LUFTEN

SÅ ER JEG KOMMET I LUFTEN

Kære læsere, kommende læsere, folk der vil samme sted som jeg og alle jer andre!

Så er jeg i luften med det helt nye ItPaysOff, min IPO. blog, HOLD NU OP, hvor har jeg glædet mig.. Jeg håber på at se så mange læsere som overhovedet muligt, det kræver lidt arbejde fra mig, og det er jeg mere end villig til at give. I skal se hvordan man SELV kan tabe sig uden hjælp fra en masse mennesker, der egentlig forvirre jer mere end det gavner. Alt dette er 100% opsat af mig selv. Jeg tager ingen piller for at tabe mig, eller andet unaturligt. Jeg kommer formentlig til at drikke lidt proteindrik, men eller er det bare fuld fart med løb, i en i forvejen travl hverdag! Jeg håber at I vil følge min passion! 😀

Jeg tilføjer et billede, for at fortælle hvad det egentlig er jeg vil! Jeg skal ændre min krop til sommer 2015, og det er ved at være tid til start, hvis jeg skal nå det! Det kræver hårdt arbejde, men som det fremgår af mit navn, så giver det kun fede resultater, og til sidst er det alt værd. Der kommer til at komme videoer og billeder op med mad, træning, tips osv. 🙂 Jeg glæder mig til jeres aktivitet..

1504009_10204029420602253_7168399804552229543_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER JEG KOMMET I LUFTEN